понеділок, 11 листопада 2013 р.


       Я, Волошанюк Валентина Миколаївна, 1963 року народження, освіта вища , за фахом вчитель початкових класів, маю  30 років педагогічного стажу, працюю на посаді вчителя початкових класів в Курячелозівській ЗОШ І – ІІІ ступенів.
      Після закінчення Новобугського педагогічного училища (1983р.) була направлена на роботу у зразково – показову СШ№54 м. Миколаєва, а з 1986року працюю у Курячелозівській школі І – ІІІ ступенів, на тій же посаді. Заочно закінчила у 1989 році Миколаївський державний педагогічний університет
 ім. В. О. Сухомлинського.
      Намагаюся працювати так, щоб залишити добрий слід у серцях моїх вихованців.
      У лютому 2013 року, пройшла курсову перепідготовку у Миколаївському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти із спецкурсом «Викладання інформатики в 2 – 4 класах » та виконала кваліфікаційну  роботу з теми  «Формувння здоров’язбережувальної компетентності учнів 1 – 4 класів»
     Впевнена, що тільки невимушена, творча обстановка в класі, коли між учнями і вчителем встановлюється особистий психологічний контакт, коли обом сторонам працюється легко і охоче, є запорукою успіху у навчанні та вихованні. І, зокрема, у формуванні розвитку особистості, що поєднує в собі риси національного, загальнолюдського, суспільно – значущого, індивідуально – неповторного. Адже кожна людина має природне право бути оригінальною, неординарною індивідуальністю, бути сама собою.
       Своє звання вчителя бачу, насамперед, у збереженні примноженні людського в людині, в олюдненні знань.

Немає коментарів:

Дописати коментар